Här.. har inte orkat bry mig om det. Hade typ världens tråkigaste helg -förutom timmarna vi va hos Linnea m familj❤️ men man måste ha tråkigt för å kunna ha kul, de är mitt motto👊🏻. Men egentligen var den väl inte tråkig, gjorde saker hela tiden, men jag va sååå rastlös, inget kändes lockande att göra. 

 
Men jag har hur som helst fått en del gjort på hemmafronten under helgen, jag rensade ut Elviras urlekta leksaker och packade ner dem i en flyttkartong som tussilago ska få, (tussilago är Elviras namn på nya kusinen😍).
(null)
Jag fick upp hängstolen vi fick av Anna och Jenny som Hampus påstått inte går att få upp i brist på verktyg. Tydligen hade vi tillräckligt ändå 🤷🏼‍♀️ och såklart en list, en kvinnlig list..💪🏻

(null)

(null)
Vi pysslade mkt oxå, Elvira slog in och dekorerade ett paket hon gjort till tindra och jag slog in och dekorerade mitt och Jennys paket till henne, de va mysigt.
(null)
Vi gick ut på en cykelpromenad
(null)
Och hon ritade av mig 👆🏻😅

När jag har en hemmakväll med mig själv😍👇🏻
(null)

(null)
Jag älskar hur vardagsrumshörnan har blivit 

Veckostarten då, igår jobbade jag ett 12 timmarspass, innan jobbet lämnade jag av Elvira som skulle få hänga hos Anna fram till kvällen. Då till kvällen löste mamma av och Elvira fick sova hos henne. Jag gjorde oxå det för enkelhetens skull, jag fick närmare hem och framförallt närmare till jobbet imorse🙌🏻
(null)

Idag fick Elvira va med mormor på jobbet, fram till 16 när jag tog över för mormor skulle gå å fixa håret💇🏼‍♀️. 
Vi lagade köttfärslimpa till middag, lekte, badade, läste saga och sen va den här dagen slut den med.👋🏻
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress