19 januari 2019

Tentadagen

Allmänt

Kl 09.00 imorse började tentan, jag började med det digitala kunskapstestet, där va reglerna - man hade en timme på sig att svara på 25 frågor med svarsalternativ,  när man svarat på en fråga kunde man inte gå tillbaka och ändra svaret. Vissa frågor hade flera rätta svar och man va tvungen att skriva alla rätta svar för att få rätt, svarade man fel fick man minuspoäng. 
Jag fick totalt 19 av 25 rätt där,  jag trodde nog att jag skulle få bättre men vissa felsvar va slarvfel och vissa visste jag uppenbarligen inte. Men med facit i handen önskar jag att jag inte stressat så mkt på den delen, men jag blir alltid stressad när det är en tidsbegränsning. jag va klar efter 40 minuter så hade haft massor med tid över till att tänka om jag bara tagit de lugnt. 
Efter denna del började essäfrågorna, de hade vi till kl 14.00 på oss att skriva klart så där hade jag ändå en liten fördel med att va klar med del 1 så snabbt. Det var två essäfrågor med 5 "underfrågor", där man skulle resonera, diskutera, och ta konkreta exempel från kurslitteraturen. Jag har absolut ingen aning om hur dessa gick, det är så svårt att veta om man ens svarar rätt på dem där flummiga "resonera med dig själv"- frågorna. Jag blir inte förvånd om jag varken har alla rätt eller om jag har alla fel 🤷🏼‍♀️ men ett A tror jag iaf inte att jag har någon som helst chans att få eftersom jag fick 6 fel på del 1 😒 men men, de får gå precis som det går, bokar inte upp något den 16/2 för då är de omtenta om man inte klarar de. 
(null)

Resten av dagen- jag har fått den där "nu slipper jag plugga" känslan och la fokus på hemmet, städade och plockade, de har hamnat så off i prioriteringen sista tiden så det var- på! tiden! Och självklart lek med Elvira 😍❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress