27 januari 2019

Söndagsshopping

Allmänt

Idag hade vi inga måsten på schemat. Så efter frukost å fix begav vi oss ut på en ospecificerad shoppingrunda till Farsta, vi behövde inget men va shoppingsugna 🤷🏼‍♀️ och shopping blev det..  jag köpte nya örhängen, 3 stora målardukar och akrylfärger på panduro, vi köpte lite inredning hem från lagerhaus å lite andra småsaker. 
(null)

(null)

(null)
Lunch följt av dessert👆🏻👇🏻
(null)

(null)

(null)

(null)


På vägen hem stannade vi även till på toys r us, eftersom de konkat så har de 50% på allt, så vi tänkte handla i förskott till Elviras födelsedag/ namnsdag/ alla hjärtans dag eller nått😅. Köpte flera smågrejer men även en liten studsmatta, hon älskar att hoppa men hon kommer inte få en sån stor så då blev det en bra kompromiss med en liten iaf. Den fick hon redan idag. 

(null)

(null)


Efter kvällens bad satte jag och vira oss i pysselrummet för å måla en "kiss å bajs tavla"😂. Hon går på potta, men absolut inte regelbundet, så tänkte att hon kanske tycker det är kul med en sån här "belöningstavla", varje gång hon går på pottan så får hon ett klistermärke vid varje "kategori" å när hon fått 10st klistermärken på vardera så får hon antingen en glass eller en leksak.
(null)

(null)
Bara en småbarnsförälder förstår denna tavla 😂


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress