Vi fick verkligen uppleva en supersommar och nu en supervinter i nya huset, jag minns att jag tänkte när vi flyttade in "undra hur det blir här på vintern". Det blev ju så mysigt 😍 inte så mkt att skotta, en carport som håller min bil snö och isfri 😁👌🏻och resten är bara som ett enda stort vitt vinterland❄️☃️. Sen tror jag att en viss del av min positivitet kring rådande väder kan bero på Sri Lanka som inte ligger långt bort nu☀️. 

Jag har haft ett litet lokalproblem -jag har letat lokal till min 30års fest i vad som känns som en evighet - och ändå va jag sent ute uppenbarligen 🙄. Men nu har jag med pappas hjälp hittat en lokal, vi ska kanske inte spika något förrän jag sett lokalen men den är hur som helst bokad och jag tror den kommer bli helt perfekt!! Isåfall - "allt bara löser sig" -melodin fortsätter 😂👌🏻 

Efter jobbet idag åkte jag, mamma och vira hem till Anna och barnen som bjöd på middag, barnen ska va borta 1,5 vecka nu så det dröjer lite tills vi får träffa dem igen❤️ tack för ikväll. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress