Efter jobbet idag hade vi en sak bokat! Tid för att göra nytt pass till Elvira. Men senaste tiden som fanns var 15.20 så det blev väldigt stressigt hem från jobbet. 
Under dagen hade jag kollat upp vart polisen i Haninge låg, jag hade nämligen fått för mig att de flyttat ner till pendeltåget, men det såg jag sen att de inte hade utan låg kvar i samma gamla lokaler, perfekt👍🏻

Men på väg hem då, jag va jättestressad, skyndade mig till t-banan, till bussen, kom med allt som tajmade å gick på en gång, superbra! Och så för första gången nånsin kör då bussen jag sitter på fel! Så där försvann väl typ 5 minuter innan chauffören kommit tillbaka på rätt spår. Sen hämtade jag först Elvira, följt av Hampus. Efter att jag hämtat Hampus och kommit ut på stora vägen inser vi att vi glömt både Hampus och Elviras pass - bara å vända. 
Sen kan vi åka till polisen! Vi hade då 7 minuter på oss och vi skulle hinna på sekunden. Men så när vi kommer fram (exakt 15.20) så hittar vi inte polisen - då kommer minnet tillbaka! jag har åkt till det stället jag tidigare konstaterat att det INTE låg på🤯 jag orkar inte med mig själv.. (inte Hampus heller 😂 å inte Elvira heller, hon sa att mamma va tokig, tror hon har en poäng 😂).
Vi åker till rätt ställe och har då missat våran tid, men jag förklarade läget för en snäll polisman som lät oss komma emellan de andra väntande, så snällt 🙏🏻.
(null)
Hon va så pepp på detta till en början. 

Men sen började nästa problem, få till den där bilden på Elvira. Hon såg till en början fram emot att ta kort för vi har pratat om det så mkt. När hon står där på pallen och ska ta kortet så är det ett väldigt starkt ljus runt kameran för att bilden ska bli ljus, och Elvira gillar inte starka ljus så hon kisar alltid då, och så även idag.
 Polismannen tog flera kort men de blev inte godkända, och då ledsnade Elvira - vilket jag förstår, hon förstod nog inte vad hon gjorde för fel. Vi prövade att ta kort med en vanlig kamera, tog paus och sen provade vi med en vanlig kamera igen. Till slut efter lite muta fick vi till en bild som polismannen och systemet godkände! Det tog bara 40 minuter😂. 

Denna historia får vi ha i åtanke på alla resor hädanefter för att förklara den "aningen" missnöjda Elvira på passbilden 😂👇🏻
(null)

(null)

Jag tackade för polismannens tålamod å vi kunde åka å handla den glassen vi tidigare blivit tvungna att muta med för att få till den👆🏻 bilden 😂


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress