Hampus körde ut oss till Arlanda, och avskedet gick bra även för Elvira, det var så kallt så hon ville bara att pappa skulle åka så att hon fick gå in 😅.
Det sjukaste av allt var när vi kom in på Arlanda, de första vi ser då är Mia och Gunnar stå precis där! De vi bodde grannar med förra året i Vietnam som är våra bekanta sen superlänge! Så sjukt.. och att dem skulle till Sri Lanka och bo 2 mil ifrån oss gjorde inte händelsen mindre sjuk 😂
 
Allt gick sen iaf väldigt smidigt, vi hade premiumsäten så vi fick hänga i loungen innan avfärd. Elvira fick äta Chips som utlovat☺️
(null)

(null)

(null)

Flygresan gick såå snabbt, och bra även den, även fast jag trodde att Elvira skulle sova lite mer än hon gjorde, hon Sov väl typ 5 av de dryga 9 timmarna de tog att flyga, hon vaknade dessutom till en gång under de timmarna och det första hon sa va "jag vill bada nu", det här badandet är väldigt populärt😅.

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)
(null)

(null)


Vi kom fram till hotellet runt 13 tiden, och det är såå fint här. Vi gick på en gång ner och badade i poolen och kände även på vattnet, och på en gång såg vi dem där havssköldpaddorna 😍😍 trodde inte de skulle gå så lätt att se dem men de va precis vid strandkanten! Och de va enorma!! Ska ta kort på dem en dag här, så coola!
(null)

(null)

(null)
Första juicen, lime och soda😋

Middagen på hotellet var så sjukt god! Det fanns allt! Här är bara en del av förrättsborden👇🏻
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress