Vi började dagen med att packa, tror nog alla kläder är packade nu, bara allt "övrigt" som ska packas ner men det blir först nästa helg! Sen har jag lekt med Elvira,- doktor, tandläkare, affär och så har vi övat inför gymnastiken som var första gången idag. Egentligen började den förra söndagen men då missade både Elvira och Alice den eftersom båda oturligt nog va sjuka. 
Men idag var de båda med, vi mötte Alice och Pappa Eric utanför och sen började gympan nästan med detsamma. Dagens djur var 🐅 tiger, först var det samling och uppvärmning, sen en hinderbana , följt av "leta efter gömda tigrar" och slutligen var det avslappning. Avslappningen var inget för Elvira, hon låg istället på mattan å skrattade, skulle kunna varit jag 😂 det är typiskt mig att få ett skrattanfall när man måste va tyst, det är oxå en av mina största fasor med att gå på yoga och sånt där det ofta är sån avslappning i slutet😅.

(null)
Lunchen blev en försenad alla hjärtans dag lunch 😄
(null)

(null) 

(null)
Nån va trött när sen seneftermiddagen kom efter ett gympapass och ingen dagsvila. Men mamma kom hit på middag så vi lyckades hålla henne vaken till 19 ändå👍🏻

Kvällen -satte mig ner för typ första gången denna dag och BARA slappade! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress