Och vi har mest småfixat med det sista, handlat litegrann (jag va fortfarande inte klar med julklappar, tydligen🙄) och en av presenterna till julklappsspelet ville jag verkligen ha själv så jag va tvungen å köpa en ny present (de va två ittalaglas vi samlar på😫) så nu har vi fler såna och så blev de en julklapp till mig själv👌🏻
Mamma kom förbi under eftermiddagen och lämnade av mat, klappar och griljerade skinkan. Även Jenny, Michael och Colin va förbi och lämnade av saker. Sen for de vidare på uppesittarkväll hos Anna, men vi valde att stanna hemma så att Elvira kom i säng i rimlig tid, hon är såå känslig för sömnbrist och hon tar aldrig längre sovmornar när hon är uppe sent, så det är inte värt att riskera att få en övertrött Elvira på självaste julafton. 
Istället lagade vi en god middag och hade uppesittarkväll hemma istället. 
Nu är mkt förberett inför imorgon, Elvira är så spänd på morgondagen och nu ligger alla klappar under granen och två paket i strumpan som Nissarna har lämnat, dem ska hon få imorgonbitti. 
(null)
Elvira hjälpte såklart till å griljera skinkan
(null)

(null)
Medan jag satt å slog in presenter å hon blivit förbjuden att beträda mitt pysselrum 😂
(null)

(null)
Hon får två paket i strumpan, en leksak och sen ÄNTLIGEN har jag fått klart hennes andra årsböcker som jag för länge sen tappat tålamodet på att få klart då hemsidan strulat hela tiden, men nu tog jag tag i att få dem klara å dem ska hon få imorgonbitti🙏🏻
(null)
Till tredje boken lärde jag mig att man kunde ha ett foto på framsidan, och till andra boken körde jag med en liten felstavning🤷🏼‍♀️ men spillerill, jag är nöjd att dem är klara och fulla med minnen å bilder.

(null)

Igår gick vi även in i v.23, nu tycker jag nästan magen är mindre än sist eller iaf en annan form.
(null)
Elvira vs nya 
Nu ligger jag +5kg


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress