Det är ju allmänt känt att Elvira inte vill gå till förskolan på mornarna. Återigen så är det inte för att hon har de dåligt där eller inte trivs, Det har hon aldrig nånsin sagt. Utan det handlar om att hon hellre vill va med mig som hon säger.
Sen sommarlovet slutade så har det inte gått en enda morgon utan att det nästintill första hon frågar när hon vaknar är om hon ska till fsk idag. Och varje vardag blir hon lika ledsen hur jag än försöker linda in svaret "ja". Imorse körde jag på "det är ju onsdag idag och vad gör mamma då?" Hon svarade jobbar, och på frågan "vart är du när jag jobbar" svarade hon att hon kan följa med mig till jobbet.. sen kom ledsenheten när hon insåg att det som vanligt inte går. 
Men jag måste skriva ner om dagens lämning så att Elvira kan få läsa i framtiden hur tidigt hennes klokhet slog in❤️

När vi satt i bilen på väg till fsk och jag ändå hade fått Elvira på ganska glatt humör sa jag:

 "kan inte du snälla va glad när jag lämnar dig på fsk idag, du vet ju att jag måste lämna dig där för att jag ska kunna jobba, och när du blir sådär ledsen när jag går så blir jag oxå jätte jätte ledsen, det skulle kännas så mycket bättre för mig om du va glad när jag säger hej då till dig, kan vi inte försöka det idag?" 

Då svarade Elvira med lite sorgsen röst:
"Okej mamma, jag förstår att du blir ledsen, jag ska va glad" 

Och sen när lämningen kom, hon va superglad hela vägen in på fsk, gick in utan att behöva hålla mig i handen som hon alltid annars vill. Sprang in på toan, kissade och sen gick hon ut och ställde sig bredvid Matilda och några andra barn. (i vanliga fall sitter hon ju bokstavligen talat fast i mina ben så att det brukar sluta med att en fröken får lyfta bort henne från mig). Men nu stod hon bara där, så jag sa till henne att jag går nu och hon svarade "okej, hej då". - de händer aldrig!

 När jag åkte därifrån blev jag nästan istället ledsen över hur fin hon va som sa de hon sa i bilen och sen verkligen gjorde så mot mig❤️


Imorgon när vi vaknar ska jag pussa ihjäl henne och säga hur glad hon gjorde mig idag!!

(null)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Linnea

Gullepluttan ❤️

Svar: ❤️
Elin Nordqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress