Idag var en efterlängtad dag! I julas fick vi i julklapp av mamma en personal shopper på Åhléns (kanske världens bästa julklapp😍🙌🏻). Den hade jag bokat in till idag 15.30.
Jag mötte upp mamma (och Lisa som va med oss ett tag) på gullmars å så åkte vi in till stan. Vi tog en vinlunch på haymarket på Hötorget innan vi begav oss mot Åhléns City. 
(null)

Vi mötte upp min "shoppare" som började med att gå igenom vad jag var ute efter, vad jag gillade osv. Jag va ute efter vardagsöverdelar -blusar/skjortor/tröjor som jag inte ska ha på jobbet. 
(null)

Medan vi väntade gick hon runt och plockade ihop en drös med plagg som jag fick prova! Och jag gillade nästan allt hon hade tagit. Så jag fick värdera och sålla bort de jag minst värdesatte och vissa plagg slog liksom ut de andra. Till slut fick jag ihop 8 plagg totalt, varav en BH av allt hittade jag där så det fick jag oxå med mig hem🙌🏻
(null)

(null)
Rättvis färg👆🏻 på den 👇🏻
(null)
Färgerna på plaggen är så mkt snyggare i verkligheten 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag är såå nöjd med allt, imorgon ska jag prova plaggen tillsammans med mina byxor/kjolar  oxå för å se att det passar bra till dem👌🏻 tack mamma❤️

När vi var klara där åkte jag direkt hem till Anna och barnen, Jenny hade hämtat upp Elvira hos oss och tagit med henne dit oxå. För hon skulle få följa med kusinerna på en påskrunda😍, de hade klätt ut henne så gulligt i bland annat tindras gamla tunika.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hon äter ju som bekant fortfarande inte godis, och kommer inte få något påskägg med godis i år heller av någon. Men nu är hon så pass medveten om vad andra barn får och gör så idag fick hon en klubba och två chokladägg under godisrundan och var överlycklig för de 😍 -hon kände sig som en "stor tjej"😅
(null)


Till kvällen var tanken att träna, jag längtar dit!! Meeeen det hanns inte med👎🏻 när vira var nattad och jag klar med allt fix va klockan redan efter 20, å då behövde jag åka iväg till maxi för å köpa lite saker till helgen. Så träningen.. den tar jag ikapp en annan dag🤷🏼‍♀️.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress